Arta spațiilor care inspiră: visul tău, realitatea noastră creativă

Frumusețea spațiilor ne atrage instinctiv, căutând echilibru și armonie. Aceasta este esența credinței noastre.

Prioritatea noastră ești tu – nevoile și dorințele tale, pe care le transformăm în realitate, îmbunătățindu-ți viața de zi cu zi.

Unim viziunea ta cu valorile noastre pentru a crea spații care aduc zâmbete și confort sufletesc, personalizate pentru fiecare.

Un design interior superior este atemporal. Bucuria clienților la vederea transformării spațiilor lor și impactul pozitiv pe termen lung reprezintă recompensa noastră supremă.

De la viziune la realitate: abordarea noastră creativă

Cunoașterea spațiului și identificarea cerințelor

Începem prin a ne familiariza cu spațiul și a identifica necesitățile specifice. Acest proces implică completarea unui chestionar prin discuții față în față (sau online, după caz), care durează între 1 și 2 ore, în funcție de complexitatea proiectului.

Vă vom ghida în procesul de planificare a spațiului, oferind detalii despre plan, fotografii, stadiul actual al lucrărilor și completând un chestionar. Completarea chestionarului presupune o discuție de 1-2 ore, față în față (sau online), în funcție de complexitatea proiectului.

Prezentarea ofertei și incheierea acordului

Oferta este generată după discuția cu clientul despre chestionar, permițându-ne să evaluăm amploarea lucrărilor, care pot include comenzi de mobilier în așteptare, planuri tehnice, necesitatea unui manager de proiect, frecvența vizitelor pe șantier și nivelul de implicare al clientului în procesul de implementare, printre altele.

Inspectarea spațiului și realizarea studiului sau obținerea planurilor de la arhitect

Pentru a avansa, este esențial să selectați și să ne trimiteți imagini, organizate pe zone, care vă plac și reflectă stilul dorit în ceea ce privește culorile, materialele, atmosfera etc. Vă vom asista în acest proces la momentul potrivit.

Evaluarea spațiului și nevoilor dvs., și crearea unei ilustrații conceptuale

Organizăm o întâlnire (fie față în față, fie online) pentru a revizui conceptul și a ajuta la selectarea celei mai potrivite opțiuni pentru organizarea spațiului, luând în considerare atât estetica, cât și funcționalitatea.

Finalizarea conceptului și generarea reprezentărilor vizuale (randări) ale spațiului proiectat

Odată ce conceptul final este aprobat, nu se pot face modificări majore ale proiectului. După a doua noastră întâlnire, vă vom ține la curent cu progresul și actualizările proiectului prin imagini.

Implementarea proiectului tehnic

Aceasta include demontarea pereților, instalarea de noi pereți, planuri pentru instalațiile sanitare și electrice, planuri finale pentru finisaje și designurile pentru mobilierul comandat.

Compilarea listei de achiziții

Lista conține informații despre produse și linkuri către producător/vânzător, sau vă putem asista în achiziționarea prin intermediul partenerilor noștri.

Furnizarea planului complet al proiectului

Inclusiv toate informațiile și planurile relevante.

Pregătit să-ți transformi viziunea în realitate?

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul tău și să vedem cum putem colabora pentru a crea spațiul pe care l-ai visat întotdeauna!